Dit zijn de jurkentrends deze lente | Fashionchick

2022-05-22 01:01:07 By : Ms. Emma Jiang

Zonnige dagen, verse bloemen en babydieren; de lente is begonnen! Voor fashionista’s betekent dat ook dat blote benen weer kunnen. Bijvoorbeeld onder de jurkentrends van deze lente. 

Het jurkenseizoen is aangebroken. Tijdens de koude maanden kun je natuurlijk ook heel goed een jurk dragen, maar gaat dit gepaard met een stuk meer voorbereiding. Denk aan de hoeveelheid laagjes, panty’s en thermokleding die je nodig hebt om je zomerjurk winterproof te maken. Gelukkig is de lente het startschot van het blotebenenseizoen. Hoewel de jurkentrends dit jaar zich ook goed lenen voor minder zonnige dagen - je weet het maar nooit in Nederland. We zien maxi-jurken, lange mouwen en dikke stoffen. Varieer daarnaast tussen stoere sneakers, grove laarzen en zomerse sandalen, en je kunt tijdens elk soort lenteweer een jurk aan.

Jurken met lange mouwen zijn uitermate geschikt om aan het begin van de lente te dragen. Is het nog echt koud, kun je er zelfs een longsleeve onder dragen zonder dat iemand het ziet. Wil je je kleden volgens de laatste trends? Ga dan voor een pofmouw of oversized mouwen. 

Wikkeljurk BOHEMIAN WRAP DRESS met lange mouwen

Lentekleding mag opvallen en vrolijk zijn. De kleur die domineerde op de catwalks van S/S 22 was roze. Draag de kleur met neutralere items zoals beige. Zo gaat alle aandacht naar je jurk en complementeren je accessoires je outfit.

Ballonmouwen Maxi Jurk Dames Roze

Rick Cardona by heine | OTTO

Linea Tesini by heine | OTTO

Gebreide jurken hebben de perfecte balans tussen comfortabel en fashionable. Je kunt er in het geval van een gebreide tuniek zelfs een broek onder dragen. Een strakke variant draag je met blote benen en sandalen. Natuurtonen als beige, mosgroen en bruin passen perfect bij deze stof - en bij je zomerse kleurtje.    

Tricotjurk in elastisch tricotkwaliteit in maxilengte

Lange jurk met open kraag Lt Beige

Nencia ribgebreide maxi jurk met split

Van een witte jurk krijg je direct een zomers gevoel ondanks het silhouet en de stof van de jurk. Je kunt wit goed combineren met andere lichte kleuren zoals lichtbeige, nude-tinten of pastel. Tip: vergeet je rode ondergoed niet, zodat je jurk niet doorschijnt. 

Penn & Ink | Cramers van Asten

Jurk Lime s22w430 limestone 832

By-Bar Jurk Irene Linen Dress - Chalk - Maat L

Beige katoenen jurk met ruffle

Dit zijn de rokkentrends van 2022

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Zo richt je je kledingkast zo praktisch mogelijk in Fashion Lees ook Dit zijn de sieradentrends van nu Fashion Lees ook Versier je pols met de horloges van Daniel Wellington Fashion Lees ook Daniel Wellington heeft een zonnebril voor élke gezichtsvorm Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Zo richt je je kledingkast zo praktisch mogelijk in

Dit zijn de sieradentrends van nu

Versier je pols met de horloges van Daniel Wellington

Daniel Wellington heeft een zonnebril voor élke gezichtsvorm

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.